top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΔημήτρης Καμίλλος

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Ισχυροί κραδασμοί εν όψει!



Η Νέα Σελήνη σήμερα 4 Νοεμβρίου, λαμβάνει χώρα στον Σκορπιό με συμμετοχή του Ουρανού από αντίθεση, του Άρη από σύνοδο και του Κρόνο με τετράγωνο. Όπως σωστά υποπτεύεστε, πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα που θα ανεβάσει με ορμή στην επιφάνεια τα σκοτάδια μας και ίσως τον χειρότερό μας εαυτό!


Αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, καυγάδες, ζήλιες όλα είναι στο τραπέζι. Αυτή η Νέα Σελήνη θα λειτουργήσει σαν βαλβίδα που θα εκτονώσει καταπιεσμένα συναισθήματα, φοβίες και απωθημένα που από καιρό δεν είχαν εκφραστεί ή επικοινωνηθεί στους γύρω μας. Αυτό θα γίνει με άγαρμπο και απότομο τρόπο. Δεν είναι όμως το τέλος του κόσμου αυτό...


Είναι μια ευκαιρία να φέρουμε εμπρός ό,τι έχουμε βάλει κάτω από το χαλί! Είναι μια ευκαιρία να γίνουμε περισσότερο συνειδητοί/συνειδητές για το τι γίνεται μέσα μας ή για το τι μας ενοχλεί και δεν το έχουμε επικοινωνήσει. Είναι μια ευκαιρία για πιο ειλικρινείς σχέσεις. Το αν θα επικρατήσει ένας τυφλός εγωισμός ή αν το "σκοτάδι" και τη βαριά ενέργεια του Σκορπιού τη μετατρέψουμε σε κάτι ωφέλιμο, είναι στο δικό μας χέρι.


Μας επηρεάζει φυσικά όλους αλλά περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και μιας και λαμβάνει χώρα στις 12 μοίρες του Σκορπιού οι ενέργειες θα είναι πιο ισχυρές σε εκείνους του δεύτερου δεκαημέρου και σε όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια περίπου στη 12η μοίρα +/- 3 μοίρες.

103 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page